luni, 29 martie 2010

Concert FARA ZAHAR: vineri, 9 aprilie 2010

In luna aprilie in clubul 100 Crossroads va invitam la super concertele de vineri!
Sunt multi oameni in lumea asta fara sare, sunt si mai multi fara piper. FARA ZAHAR sunt doar ei. Bobo si Bobi. De la Dorohoi. De la episodu'1 pan' la episodu' urmator. Nevarending.
Vineri 9 aprilie de la ora 21 in clubul de muzica live si concerte impecabile 100 Crossroads, Calea Mosilor 100.
Bilet de intrare 20 de lei (un shot "cu zahar" inclus).

Cand spui Fara Zahar, spui texte inteligente, glume spumoase si un stil muzical greu de copiat. Bobi si Bobo, cei doi baieti din Dorohoi, au pus pe roate trupa Fara Zahar in 2001. Doi ani mai tarziu radio Activ FM din Bucuresti difuza in disperare piesa “Sandu”.
Tot in acelasi an, au batut palma cu defuncta casa de discuri Zone Records care le si editeaza albumul de debut, “Episodu’ unu: Amenintarea faitonului”, un bun prilej de a face cunostinta cu personaje pitoresti ca Sandel, Gerula sau Stela. Au mai urmat inca doua albume si se pare ca baietii il pregatesc si pe cel de-al patrulea.
Pana la lansarea albumului, Fara Zahar au aruncat pe piata un prim single, “3PM”, pentru care au realizat si un videoclip. Mai multe detalii despre “3PM” si muzica Fara Zahar am aflat chiar de la sursa, adica de la Bobi, unul dintre membrii grupului.
Citeste continuarea aici: http://muzica.acasa.ro/stiri-muzica/Interviu-cu-Fara-Zahar-Sandel-se-intoarce-dar-s-a-stricat-la-cap

2 comentarii: