marți, 5 aprilie 2011

Concert ISOLIER BAND: 10.04.2011


Vreți un classic rock? Vreți un classic blues? Vreți o combinație între cele două? Aceasta vă aşteaptă la concertul Isolier Band din data de 10.04.2011, în 100 Crossroads, la ora 20.00.

Într’o nouă formulă, într’o altă aranjare, baieții de la Isolier au crescut ca număr, ajungând la 5. Astfel, pe langă John (chitară ritmică, voce), Joe (tobe) și Andrei (chitară solo, backing vocal), au venit să pună umărul la treabă în acest proiect și Adrian Radu (chitară bass) și Dan “Bebe” Topală (keybord). După aproape patru luni de stat în sala de repetiții, băieții de la Isolier Band vin acum cu piese noi și un sound mixt între classic rock și variații de blues.

Bazele trupei au fost puse de Ionuț și Andrei, dintr-o joacă, cântând blues, de cele mai multe ori creat ad-hoc. Apariția lui George a dus către ideea unei formații de blues-rock. Venirea lui Adi și Dan în trupă au adus sunetul plin și o echipa închisă, care dau un balans muzicii create de ei.

Bandul prezintă piese proprii și un sound care păstrează identitatea trupei, dincolo de genurile muzicale abordate, iar cei cinci au dus dorul aplauzelor din public. Reacţia celor din public, dar şi felul în care piesele s-au legat pe scena i-a convins că sunt pe drumul cel bun incă de anul trecut, trupa împlinind deja un an de la formarea ei.

Prin urmare…dacă îţi place blues-ul, dacă eşti fan al rock-ului, dacă pur şi simplu doreşti să asculţi Altceva, te aşteptăm la concert.

Pretul biletului de intrare este 10 lei.